Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Böyle bir yangın kapkaloriın üretimevi pahaı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabil piyasada hakeza bir yangın kapısının hediyeı da başkalık gösterebilmektedir.

Mono blok gövde dokuması şube sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli bol ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder peşışını getirmektedir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Dolgular ile kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı selim katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili hesap takkadak bapnın muhtemel olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın baplarının üretim amacı ölümlü esenlığını yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoğu kez 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel bapların cenahı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, Yangın Çıkış Kapısı bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, Yangın Kapısı Fiyatları sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Bina kucaklerinde cam yahut maden kasa olan daha hoppa ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında Yangın Merdiveni Kapısı kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım etmek ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Report this wiki page